Més impostos

S’ha acabat l’Entimostra, per molts la veritable Fira del Vendrell. Si més no una mostra viva i rica on es respira l’ambient de la gent implicada en la vida social i cultural.

Quan va ser l’hora de plegar veles i guardar-ho tot al local, amb companys que van estar a les barres dels concerts, tan de Fira com de l’Entimostra, em van comentar que de la recaptació bruta que es fa en una barra, hi ha un percentatge a repartir entre l’entitat a que si li atorga el dreta a la barra, i un percentatge pel municipi.

No vull treure mèrits a la gent que organitza els concerts, sé com a músic el difícil que és. Tampoc vull treure mèrits de l’esforç de portar una barra, tiquets, barrils, tiradors, el gas, el gel…

Potser es podria buscar alguna solució més gratificant per totes les parts. Com tot, és qüestió de coordinació, reunió i molt de treball.

Una resposta a “Més impostos

  1. A Lleida, per les festes majors, les principals entitats monten les seves barres i també es parteixen els guanys. Però una part important de la seva subvenció està en aquestes barres. Trobo molt bona idea. És fa un sorteig de les barres a veure qui toca i quan toca. No és el mateix festa major que fira ni concert a les platges. A partir d’aqui es negocia. Aqui al vendrell és un tema que s’ha de parlar bé entre les parts.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s