la claqueta

claqueta

Una colla de vendrellencs ens hem reunit per organitzar “La Claqueta”, un cineclub nascut amb la idea de projectar cinema actual, guanyador de premis als festivals de Canes, Sundance, Berlinale,… en pantalla gegantíssima, passat en la llengua en que fou concebut però subtitulat i a un preu sostenible. I perquè no? també podem organitzar petites introduccions, potser amb experts, potser amb actors, o directors de fotografia o músics que ens ensenyin la seva manera de veure la pel.lícula.

AIXÍ QUE SI ENS ACOMPANYEU…

ens asseurem a la butaca, ens relaxarem, ens deixarem anar, ens endinsarem en la gran pantalla i viatjarem plegats en el sentit més ampli: veurem paisatges i descobrirem ciutats però també coneixerem noves formes de vida, d’afrontar la realitat a través de múltiples personatges, d’entendre’ns, d’enamorar-nos, d’emprenyar-nos, de viure la ciència ficció o la realitat més crua, d’aprendre d’altres cultures o maneres d’explicar el món i tot allò que ens passa. Mai sortirem indiferents. Ens aixecarem de la butaca, ens fregarem els ulls i sentirem que hem après alguna cosa, que ens ha tocat la fibra o que ens ha provocat algun sentiment que no teníem controlat.

ENS VEIEM AL LLOC ADEQUAT A LA HORA JUSTA…

L’últim dijous de cada mes a les 22.00h a l’auditori de la nova Escola de música Pau Casals, al Tívoli. Cinema on sempre hi hagut cinema.

A partir del gener de 2010.

És que hi ha tant per veure!

2 respostes a “la claqueta

  1. moltes felicitats per aquesta gran iniciativa! tan de bo surti molt bé i sigui un referent d’altres poblacions i cinemes. Només una cosa, no podria ser a les 10:15 o les 10:30?

  2. La meva mes sincera felicitacio!!!!la veritat que es una gran iniciativa!!Per fi el Vendrell desperta i es fan coses interessants i per a tots els publics!!m’encanta!!!jo tambe vaig fer referencia a aixo al meu blog!!!
    Ens trobem allá el día D a l’hora H!!;)

Deixa un comentari