inici de temporada

Passada la Pasqua i després de les vacances de setmana santa, amb el bon temps es comença a posar en funcionament l’engrenatge que farà possible una nova temporada plena i intensa. Una temporada de Cultura Popular que mica en mica anirà refermant les nostres costums i perpetuant les nostres tradicions. Ara és el moment de mirar l’horitzó, pensar què esperem d’aquest estiu, d’estar oberts a totes aquelles sorpreses que vindran.

Durant el 2009 se celebren al Vendrell el 25è l’aniversari del drac Caramot, el 30è aniversari de la recuperació del Ball de Diables i el 30è aniversari de la recuperació del Ball de Bastons. Entre altres actes, un plat fort serà la celebració durant el 16 de Maig durant tota la tarda a diferents espais del Vendrell. Començarem a omplir els carrers d’allò que ens mou col·lectivament, posarem el só, les ganes, la il·lusió, l’esforç i sobretot el somriure davant de tothom que ens vulgui acompanyar.

El 16 de Maig, triat per aquests tres grups enguany es fa coincidir amb el Dia de L’Embarcada, un dia que serveix per donar a coneixer l’entitat i sobretot per obrir-la i oferir-la a la vila del Vendrell.

panel1301

La Festa Major del 2009 ens prepara la sorpresa de poder recuperar el Ball de Cercolets del Vendrell, creuem els dits i esperem que tot surti com esperem. Ens prepara la consolidació de la Comissió de Cercavila, amb tota la seva feina i el pas que suposa per la millora en general de les entitats de cultura popular del Vendrell. Aquesta comissió però, té com a gran repte fer una renovació de La Fira, una festa que en aquest blog ja s’ha plantejat com a model esgotat.

També arranquen els castells amb el nou lema Omple el Vuit. Els correfocs i sortides del Ball de Diables…

Visca l’arribada del nostre sol, de l’escalfor del mediterrani i sobretot l’escalfor de la gent que fa possible aquesta altra realitat, la realitat de la tradició, del costum i de la manera de ser d’un poble.

Endavant i Viu la Festa!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s