la festa major a les escoles

Per cinquè any consecutiu, l’Ajuntament de Tarragona, dins el Projecte Educatiu de Ciutat de Tarragona amb col·laboració amb Cossetània Edicions i el Patrocini de Repsol YPF, ha editat el quadern Santa Tecla a les Escoles.

El llibre del 2008 està dedicat al Drac. Aquesta publicació com he dit és una guia didàctica per tal de treballar els elements del seguici festiu del ciutat de Tarragona en el projecte curricular de les escoles. El llibre s’estructura amb una introducció sobre història i simbologia de l’element estudiat. Una fitxa il·lustrada de l’element actual amb bones fotos i dibuixos són el preàmbul de les activitats a desenvolupar.

Seguidament es descriuen les propostes d’activitats per als diferents cicles educatius: educació infantil, primària i secundària.

L’ultima apartat del llibre és un seguit de fitxes didàctiques per a treballar a classe. Enguany destaca la incorporació de l’àrea de llengua amb la incorporació de l’anglès.

És d’admirar el treball que fan els autors Marta Badia i Gerard Elies perquè es puguin treballar els elements de cultura popular a les escoles. Per mi, que he començat a treballar això a la vila del Vendrell, és un gran referent.

Cal tenir en compte aquests treballs que es fan a les rodalies de la nostra contrada, estar oberts a les noves propostes com la que fa Tarragona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s